ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запрацює міжнародний сервіс доставки Glovo

Наталя Дуляба

|

Від сьогодні, 22 квітня, у Львові запускає свою роботу міжнародний сервіс із доставки товарів кур’єрами Glovo, який вже працює у чотирьох великих містах України. Про це повідомив генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновский, пише УП.

 

«Ми вже майже в п’яти містах України. Майже… Тому що Львів запускається в понеділок”, – сказав він, виступаючи під час Sup Day Forum 2019.

Крім Києва і Львова, сервіс працює також в Харкові, Дніпрі, Одесі. Компанія розглядає також можливість запуску сервісу в таких містах як Вінниця, Запоріжжя, Миколаїв.

«Ми дивимося на міста з населенням понад 200 тисяч людей. Це може бути Вінниця, Запоріжжя, Миколаїв. Але слід ще поїхати в ці міста і оцінити їхній потенціал з точки зору наявності ресторанів», – зазначив Расновский.

За його словами, на запуск сервісу в новому місті необхідно близько місяця.

«За місяць приймаємо рішення, відправляємо команду, встановлюємо все, і запускати. У нас ще в “лонг-листі” близько 15 міст, де ми можемо запуститися», – розповів Расновский.

«Я вірю, що ми можемо досягти показника в 1 млн замовлень на місяць до кінця 2019 року. Якщо брати всі європейські країни, то Україні знадобилося найменше часу, щоб вийти на 100 тисяч замовлень на місяць», – додав Расновский, проте не уточнив поточні показники роботи компанії.

За його словами, у запущеному восени 2018 року сервісі зараз працює близько 5000 активних кур’єрів в місяць, при чому активним вважається кур’єр, який завершив хоча б одне замовлення. При цьому близько 4% замовлень скасовують клієнти, виконавці або кур’єри.

«Відмови бувають пов’язані не тільки з користувачем, але і з рестораном, наприклад, закінчилися інгредієнти, і він не може виконати замовлення. Або кур’єр проколов шину і не зміг доставити. Клієнтських відмов близько 1,5%», – уточнив генеральний менеджер Glovo.

Зазначимо, міжнародний сервіс Glovo (Іспанія) займається доставкою з рестаранів, магазинів та супермаркетів. Для того, щоб скористатись такою послугою, потрібно завантажити на смартфон додаток.

Нагадаємо, Glovo розпочав роботу в Києві у жовтні 2018 року. У грудні доставку через Glovo запустив McDonald’s.

Як з’ясував Львівський портал, у Львові доставки з McDonald’s наразі ще немає.

Фото: Glovo

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *