ОСТАННІ НОВИНИ

Через «замінування» п’яти об’єктів у Львові евакуювали понад 10 тисяч людей

Вероніка Рой

|

У Львові правоохоронці перевіряли п’ять повідомлень про замінування об’єктів. Жодне з із цих повідомлень не підтвердилось. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Сьогодні, 21 квітня, у період від 13.20 до 17.30 до поліції надійшло п’ять анонімних повідомлень про замінування об’єктів у Львові: двох торгівельно-розважальних центрів, вокзалу та двічі – Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Зазначимо, невідомі повідомили про замінування ТРЦ «Кінг Крос» та ТРЦ «Форум Львів».

За вказаними адресами працювали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи патрульні поліцейські та працівники інших служб. Правоохоронці обстежували будівлі та прилеглі території – вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Загалом було евакуйовано більше десяти тисяч осіб.

Наразі поліцейські встановлюють особи анонімів, котрі надали неправдиві повідомлення про замінування, вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Як повідомляв Львівський портал, через повідомлення про «замінування» із львівського аеропорту евакуювали 700 людей.

Радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко повідомив, що фальшиві повідомлення про замінування аеропортів і торговельних центрів надходять з окупованих територій.

Фото: Ігоря Зінкевича, поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *