ОСТАННІ НОВИНИ

Позов про зняття Зеленського з виборів. У штабі кандидата запевняють, що нема підстав

Соломія Головіна

|

Шостий апеляційний адміністративний суд нині ввеері  анулювання реєстрації Володимира Зеленського як кандидата у президенти. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив спостерігач за виборами президента України в окрузі №221 (Київ) від ГО “Українська асоціація акціонерів” Андрій Хілько.

 

“Суд відкрив провадження за поданим мною позовом в якостіофіційного спосерігача. Позовна вимога анулювання реєстрації кандидатом, справа № 855/124/19″, – написав він. 

Також стало відомо із його сторінки у Facebook, що предмет позову – “про визнання порушень у підкупі виборців і скасування рішення ЦВК №153 від 30 січня 2019 р. про реєстрацію кандидата Володимира Зеленського”.

Як інформує УП, у свочергу головний юрист передвиборчого штабу Зеленського Вадим Галайчук заявив, що позов Хилька є провокацією,  “не має жодної перспективи і є абсолютно безпідставним”.

“Немає жодних правових підстав для подання даного позову і його задоволення, він не має ніяких перспектив”, – заявив Галайчук, йдеться у заяві Галайчука, яку оприлюднено у Telegram-каналі “Зе!команди”.

За словами Галайчука, позивача Хилько “відомий поданням низки подібних “дивних” позовів, зокрема, про те, що зустріч Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном нібито була незаконною передвиборною агітацією”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *