ОСТАННІ НОВИНИ

За бійку у барі із американцями чоловікам світить до семи років тюрми

Андрій Котенський

|

Чотирьом хуліганам, які влаштували бійку у кафе на Львівщині, загрожує до 7 років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За даними відомства, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за хуліганство чотирьом місцевим мешканцям (троє з яких раніше судимі за вчинення злочинів пов’язаних з насильством).

Йдеться про інцидент, який трапився 08 квітня 2019 року, близько 16.00, у одному із кафе Кам’янко-Бузька, що на Львівщині.

Конфлікт між компанією чоловіків та двома громадянами США (уродженцями району) стався після того, як останні заступились за дівчину-офіціантку. Так, між іноземцями та хуліганами зав’язалась бійка, після якої двох зловмисників вдалось затримати. Ще двох правопорушників оголосили у розшук.

Кам’янко-Бузьким районним судом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 80 прожиткових мінімумів доходів громадян.

За вчинення інкримінованого злочину їм загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *