ОСТАННІ НОВИНИ

Cобака винюхав у автомобілі поляка контрабанду

Андрій Котенський

|

Сьогодні опівночі прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону завадили спробі незаконного переміщення цигарок з України до держав ЄС. Контрабандний тютюн виявили під час спільного з митниками огляду легкового автомобіля марки «BMW» польської реєстрації у пункті пропуску «Малий Березний». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України Західного кордону.

 

Під час перевірки легковика, що прямував на виїзд з України, спрацював службовий собака, навчений на пошук тютюнових виробів. Відтак, правоохоронці вирішили поглиблено оглянути транспортний засіб, під час якого виявили в паливному баку два тайники. Хоча на момент перевірки вони були порожні, прикордонники продовжили огляд транспортного засобу і за годину пошуків виявили ще три тайники, заповнені сигаретами.

У подвійному днищі багажного відсіку та задніх крилах легковика приховали від контролю сигарети марки «Lifa» без акцизних марок України. Тютюнові вироби до Словаччини намагався перевезти 21-річний громадянин Польщі.

У встановленому законодавством порядку легковий автомобіль «BMW» вартістю майже 170 тисяч гривень та виявлені у ньому тютюнові вироби вилучено співробітниками митниці. Сума оцінки сигарет наразі встановлюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *