ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні спіймали хлопця, який заробляв на доставці марихуани

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 12 квітня, на вул. Виговського інспектори затримали 20-річного хлопця із дев’ятьма пакетиками марихуани. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

На зупинці громадського транспорту інспектори помітили підозрілого чоловіка, який, побачивши їх, почав утікати та викидати з кишень невеликі поліетиленові пакети.

«Патрульні зупинили чоловіка та попросили показати, що він має при собі, і пояснити, що він викинув. У нього виявили поліетиленові пакети, у яких знаходилася невідома речовина рослинного походження зеленого кольору. Зі слів затриманого, це була марихуана, яку він доставляв по точках збуту, і таким чином мав підробіток», – йдеться у повідомленні.

Під час обстеження території патрульні виявили ще три пакети з наркотичною речовиною, які викинув хлопець. Загалом таких пакетів було дев’ять, у них зберігалось близько 18 грамів марихуани.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. Всі наркотичні речовини правоохоронці вилучили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *