ОСТАННІ НОВИНИ

На благодійному фестивалі у Львові встановлять рекорд, малюючи найбільшу картину з піску

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 13 квітня, у коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу, що на вул. Пулюя, 36, відбудеться благодійний фестиваль «Крила весни». Під час нього малюватимуть із піску найбільшу в Україні спільну картину українського пейзажу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

Учасниками фестивалю «Крила весни» стануть понад 500 дітей, у тому числі і  діти з інвалідністю, діти ветеранів АТО, переселенці та діти зі сімей, які є у складних життєвих обставинах. Такий захід організовують, щоб сприяти інклюзії та толерантному ставленню до дітей із особливостями, а також порушити інші важливі суспільні проблеми, наприклад, охорони довкілля.

У програмі фестивалю – спортивні змагання, турнір «Що? Де? Коли?», творчі майстер-класи (свічкарство, витинанка, писанкарство, іграшки-янголи, українська листівка з тканини, розпис посуду тощо), концертна програма, ігри, розваги та благодійний ярмарок.

Також під час заходу заплановане встановлення рекорду України в категорії «Найбільша спільна картина українського пейзажу з піску».

«Фестиваль „Крила весни“ ми влаштовуємо другий рік поспіль, але вперше у Львові. Спортивні, творчі та інтелектуальні заняття, які ми пропонуємо, допомагають подолати бар’єри між дітьми з різним соціальним статусом. Уже під час підготовки ми змогли об’єднати не лише різні групи дітей, але й громадські організації міста. Завдяки цьому створюється платформа для подальшої реалізації соціальних проектів», – розповів співорганізатор фестивалю Сергій Бондаренко.

Початок фестивалю – об 11:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *