ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за грабіж затримали раніше судимого мешканця Тернопільщини

Соломія Григор'єва

|

У Львові раніше судимий вчинив провокацію під час проведення першочергових слідчих дій. Як попередньо встановили поліцейські, чоловік може бути причетним до пограбування перехожого на проспекті Червоної Калини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Сьогодні, 11 квітня, близько 17.30 у Сихівському відділі поліції під час проведення першочергових слідчих заходів 28-річний мешканець Тернопільської області, який може бути причетним до скоєння пограбування, вскочив на підвіконня та вимагав спілкування з представниками засобів масової інформації.

На місце події прибув очільник поліції Львівщини генерал поліції третього рангу Валерій Середа, його заступники, а також працівники прокуратури. Правоохоронці переконали чоловіка зійти з підвіконня та продовжили бесіду з ним у кабінеті.

«Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та пограбування. Як було встановлено оперативниками, він може бути причетним до пограбування, яке відбулось вночі. Його запросили у відділ поліції для надання свідчень та пояснень. Під час розмови з працівником поліції він вскочив на підвіконня і вимагав щоб до нього прибули журналісти. Існує ряд прямих доказів, котрі свідчать про те, що він таки причетний до скоєння цього злочину. Ймовірно, він вирішив у такий спосіб уникнути відповідальності», – прокоментував ситуацію Валерій Середа.

Пограбування, до скоєння якого може бути причетний чоловік, сталось 10 квітня близько 1.30 на проспекті Червоної Калини. Зловмисники, погрожуючи насильством, відібрали у перехожого, 33-річного львів’янина, гроші, мобільний телефон, золоту каблучку, обручку, годинник «Apple Watch» та банківські картки – всього на загальну суму близько шістдесяти тисяч гривень.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *