ОСТАННІ НОВИНИ

Жителю Золочівщини, який табуреткою вбив свого товариша, загрожує довічний термін

Соломія Головіна

|

Жителю Золочівщини загрожує довічне ув’язнення за умисне вбивство товариша. Під час конфлікту він вдарив свого друга табуреткою по голові, від отриманих травм постраждалий помер.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Нагадаємо, що подія трапилась у листопаді 2018 року в будинку товариша підозрюваного. Встановлено, що 32-річний, раніше судимий за умисне вбивство, зловмисник під час раптово конфлікту вдарив табуреткою по голові та тілу 39 –річного потерпілого, внаслідок чого той помер.

Зазначимо, що при цьому обвинувачений перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За процесуального керівництва органів прокуратури області завершено досудове розслідування стосовно 32-річного мешканця Золочівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство).

Під час досудового розслідування, за клопотанням сторони обвинувачення, фігуранту обрано найсуворіший запобіжних захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Золочівського районного суду Львівської області для розгляду по суті. У разі доведення вини чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *