ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні затримали двох чоловіків, які перебували у розшуку

Вероніка Рой

|

За добу у Львові патрульні виявили двох чоловіків, які перебували у розшуку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Так, вчора Шевченківський екіпаж патрульної поліції, під час патрулювання на вулиці Мазепи, побачив чоловіка, який різко змінив напрямок руху при появі службового автомобіля поліції. Його вирішили наздогнати та перевірити в базі даних. Під час розмови з інспекторами громадянин дуже сильно хвилювався: ліву руку чоловік стис в кулак та відмовлявся показати, що він має при собі. Згодом громадянин поклав собі до рота те, що мав в долоні, та почав втікати. Проте далеко втекти не вдалося – патрульні його затримали. Виявилося, що 28-річний чоловік перебуває в активному розшуку в сусідній області. Його передали слідчим.

Сьогодні вночі на вулиці Залізничній патрульні побачили підозрілого чоловіка, який спробував уникнути зустрічі з офіцерами поліції. Його зупинили. Заборонених предметів чоловік при собі не мав, проте перевірка в базі показала, що він у розшуку. 36-річного чоловіка передали оперативному черговому.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *