ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться конкурс перекладачів серед старшокласників

|

У Львові уже 15-й рік поспіль відбувається конкурс перекладачів серед старшокласників «Львів Європейський». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

За роки проведення конкурсу в ньому взяло учать понад 7 000 старшокласників Львова та Львівської області. Щорічно в конкурсі бере участь близько 500 школярів. Конкурс проходить в номінаціях англійська, німецька, польська, французька та іспанська мови та відбувається в два етапи: відбірковий та фінальний.

Цього року під час фінального туру 150 фіналістів, крім написання конкурсного завдання, зможуть послухати серію мотиваційних виступів і взяти участь в інтерактивній грі.

Переможці отримають призи та дипломи на урочистій церемонії нагородження.

Мета конкурсу: привернути увагу молоді до вивчення іноземних мов, заохотити та підтримати її у виборі перекладу як сфери професійної діяльності, створити платформу для самовираження та особистісного росту за допомогою альтернативних джерел навчання.

Фінальний тур відбудеться 11 травня в Центрі імені Митрополита Андрея Шептицького УКУ за адресою вул. Стрийська 29, м.Львів

Щоб зробити цей день можливим, ведуться збори коштів на Спільнокошті: lviv-evropejskij

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *