ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі поранили українського військового

Наталя Дуляба

|

Минулої доби, 7 квітня, на Донбасі окупанти 10 разів обстріляли українські позиції, при цьому чотири рази застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупаційні війська обстріляли наші позиції шість разів у районі Водяного, Гнутового, Широкиного та Новотроїцького.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв українські позиції чотири рази поблизу Попасної, Катеринівки, Новозванівки.

Протягом минулої доби російські збройні формування застосовували бойові машини піхоти, міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Під час обстрілів один український військовий отримав поранення.

За даними розвідки, 7 квітня чотирьох окупантів було знищено, 14 – поранено. Також знищено один бронетранспортер противника.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил у районі Авдіївки та Кам’янки. Поранених чи потерпілих серед українських бійців немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *