ОСТАННІ НОВИНИ

У мережі з’явились фото камери Зайцевої в СІЗО

Вероніка Рой

|

5 квітня представники Міжнародного правозахисного центру провели моніторинговий візит до Харківського слідчого ізолятора, де перебуває одна з учасниць смертельної ДТП у Харкові, яка сталася восени 2017 року, Олена Зайцева. Про це у Facebook повідомив правозахисник Дмитро Удачин.

 

За його словами, крім Зайцевої в камері № 400 знаходяться ще три людини.

«Приміщення чисте. Є невеликий телевізор, електричний чайник, вода, душ, туалет і засоби особистої гігієни», – написав Дмитро Удачин.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова на вулиці Сумській сталася масштабна ДТП, унаслідок якої загинули шестеро людей, ще шестеро постраждали. За кермом «Лексуса», який влетів у натовп, була донька харківського бізнесмена 20-річна Олена Зайцева.

У листопаді 2017 року суд обрав арешт як запобіжний засіб на час слідства для бізнесмена Геннадія Дронова, Volkswagen якого зіштовхнувся з Lexus 20-річної Олени Зайцевої в центрі Харкова.

Додамо, що наприкінці лютого цього року Київський районний суд Харкова оголосив вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову по справі щодо смертельної ДТП. Вони отримали 10 років позбавлення волі.

Фото: Дмитро Удачин

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *