ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцевій та Дронову дали по 10 років тюрми

Вероніка Рой

|

Київський районний суд Харкова оголосив вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову по справі щодо смертельної ДТП. Про це повідомляє Еспресо.TV.

 

Дронову і Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі, як і просила обвинувачення. Зазначимо, що адвокати Дронова наполягали на тому, що їхній підзахисний не винен у скоєнні ДТП. Адвокати Зайцевої просили суд врахувати пом’якшувальні обставини.

Як повідомляє УП, у вироку йдеться, що під час досудового та судового розслідування не було встановлено фактів, які б свідчили про те, що Зайцева під час ДТП перебувала у стані сп’яніння.

Таким чином, у справі не знайшли обставин, які обтяжували б провину студентки. Пом’якшувальними обставинами слідство і суд вважають каяття Зайцевої та її готовність відшкодовувати збитки. Однак, попри це дівчині все одно призначили максимальне покарання.

Прокурори після засідання заявили, що вирок суду законний, обєктивний та справедливий.

Дронов повідомив журналістам, що не вважає рішення об’єктивним і буде його оскаржувати.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова на вулиці Сумській сталася масштабна ДТП, унаслідок якої загинули шестеро людей, ще шестеро постраждали. За кермом «Лексуса», який влетів у натовп, була донька харківського бізнесмена 20-річна Олена Зайцева.

У листопаді 2017 року суд обрав арешт як запобіжний засіб на час слідства для бізнесмена Геннадія Дронова, Volkswagen якого зіштовхнувся з Lexus 20-річної Олени Зайцевої в центрі Харкова.

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *