ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники в автівці мешканця Тернополя знайшли понад 24 кг контрабандного бурштину

Вероніка Рой

|

Вчора, 6 квітня, у пункті пропуску «Краківець» митники виявили в автомобілі мешканця Тернополя понад 24 кілограми контрабандного бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

 

Так, під час митного контролю легкового транспортного засобу Mercedes-Benz S 320 виявлено факт незаконного переміщення бурштину. Його намагався вивезти до Республіки Польщі громадянин України, мешканець Тернополя, смугою руху «зелений коридор».

«Під час візуального огляду автомобіля виникли підозри про можливе переміщення прихованих від митного контролю товарів. Було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі. Там спільна оглядова група митників і прикордонників, за задніми сидіннями салону автомобіля у спеціально виготовленій порожнині закритій декоративною обшивкою, знайшли необроблене каміння жовто-коричневого кольору, різної форми та розміру», – повідомляють у ДФС.

Як повідомляється, зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Бурштин та автомобіль вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *