ОСТАННІ НОВИНИ

Яворівський полігон відвідала делегація Національної гвардії США

Вероніка Рой

|

Сьогодні Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала делегація Національної гвардії США на чолі із генерал-ад’ютантом Національної гвардії штату Теннессі генерал-майором Джефрі Холмсом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії сухопутних військ.

 

До складу делегації увійшли також начальник Об’єднаного штабу Національної гвардії штату Теннессі бригадний генерал Джиммі Коул, головний сержант Національної гвардії штату Теннессі головний сержант-майор Майкл Джентрі та інші посадові особи. Зустрічав іноземних гостей начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Гості ознайомились із завданнями та призначенням Центру, оглянули об’єкти навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури, поспілкувались із українськими та іноземними військовослужбовцями.

В ході зустрічі генерал-лейтенант Павло Ткачук привітав бригадного генерала Джиммі Коула, який ще недавно очолював американський контингент JMTG-U, із присвоєнням військового звання бригадного генерала. Також він подякував американським колегам за величезний вклад у справу підготовки українських військовослужбовців.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *