ОСТАННІ НОВИНИ

В мерії придумали, як позбутися смороду на вулиці Стуса

Наталя Дуляба

|

ЛМКП «Львівводоканал» встановить вентиляційну систему у каналізаційному колекторі в районі вул. Угорської – просп. Червоної Калини. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 5 квітня, видав виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з рішенням, Львівводоканал в районі вул. Угорської – просп. Червоної Калини проводитиме будівельні роботи у каналізаційному колекторі діаметром 1600 м. Зокрема, там встановлюватимуть вентиляційну систему.

Як пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, саме завдяки цьому вдасться нарешті позбутися неприємного запаху, який існує на вул. Стуса вже близько кількох років.

«Це те, що було упущено при будівництві колектора і колії трамвая на Сихів. Тому буде виведена вентиляція в район розв’язки просп. Червоної Калини – Угорська, і вже більше не буде того неприємного запаху в районі вул. Стуса», – підкреслив Юліан Чаплінський.

Нагадаємо, новий колектор на вул. Стуса встановили у 2016 році. Підрядник, який його облаштовував, давав гарантію терміном на 50 років. Також після сильної зливи восени 2016 року на щойно відремонтованій дорозі на вул. Стуса провалилась вантажівка. Причиною цьому став старий колектор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *