ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовківському районі під час пожежі у будинку 4-річний хлопчик отримав опіки

Вероніка Рой

|

Вчора, 4 квітня, у Жовківському районі під час пожежі у житловому будинку опіки отримала 4-річна дитина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівської області.

 

Так, о 15:57 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у с. Волиця Жовківського району в житловому будинку площею 70 кв м. На місце пожежі негайно було відправлено пожежно-рятувальні відділення 48-ого Державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Бишків.

«По прибуттю рятувальники з’ясували, що в момент пожежі всередині задимленої будівлі перебував 4-річний онук власниці, якого виніс сусід. Внаслідок пожежі він отримав термічні опіки 1-2 ступеня правої верхньої кінцівки та обох нижній кінцівок. Дитину у стані середньої ступені важкості медики госпіталізували у 8-му обласну клінічну лікарню», – йдеться у повідомленні.

Пожежу надвичайникам вдалось локалізувати о 17:15 та повністю ліквідувати 18:14. Вогнем було знищено дах на площі 70 кв м та пошкоджено речі домашнього вжитку площею 30 кв м. Всі обставини пожежі встановлюються правоохоронці.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *