ОСТАННІ НОВИНИ

Степан Гіга запрошує на «Великий весняний концерт» у Львові

Андрій Котенський

|

Народний артист України, музикант і композитор Степан Гіга запрошує на «Великий весняний концерт» у центрі Довженка у Львові. Про це Львівському порталу повідомляють організатори події.

 

«Мабуть, на українській естраді важко знайти виконавця, який завойовує серця аудиторії з першого акорду пісні чи першої строфи тексту. Степан Гіга ось уже понад чверть століття впевнено займає лідерські позиції на варті української пісні, тієї, яка бентежить і захоплює, викликає сум і радість, спонукає до роздумів про майбутнє і минуле, про швидкоплинне і вічне…», – йдеться в повідомленні.

Концерт Степана Гіги у Львові – яскравий музичний вечір під акорди улюблених пісень. Нині у творчому доробку співака – низка студійних альбомів, куди ввійшли найкращі музичні композиції артиста. Його хіти стали справжніми шлягерами цілої епохи – уже кілька десятків років їх співають тисячі шанувальників по всій країні. Кожен концерт артиста багатий на потужні емоції, непідкупні оплески та чудовий настрій.

Родзинкою музичного свята стануть запрошені гості – Квітослава Гіга та гурт «Друзі мої», які за доброю традицією порадують слухачів прекрасними дуетами з артистом.

Концерт відбудеться, 12 травня, об 19.00.

Квитки можна придбати тут: Concert

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *