Шахрайка «зняла порчу» львів’янці за 150 тисяч гривень

Вероніка Рой

|

У Львові шахрайка видурила у місцевої мешканки 150 тисяч гривень за «зняття порчі». Поліцейські вкотре попереджають про зловмисників, які під приводом «зняття порчі» видурюють у людей їх збереження та ювелірні вироби. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Так, у Сихівський відділ поліції 4 квітня близько 18.35 звернулась 50-річна місцева мешканка. Вона повідомила, що у Львові на вулиці Стрийській невідома жінка під приводом зняття порчі заволоділа її грошовими коштами в сумі 150 000 гривень.

Схожі історії сталися і у Шевченківському районі. Так, дві зловмисниці ошукали 38-річну жительку Львова. Жінка, щоб позбутися прокляття, віддала їм 12 000 гривень та ювелірні вироби. Інша потерпіла, 26-річна лікар-інтерн віддала 330 000 гривень. Усі потерпілі розповіли, що знаходились у стані трансу.

У поліції вкотре нагадують, що для того, аби вберегтися від шахрайства, не варто вступати в розмову. Взагалі уникайте будь-яких контактів з невідомими особами, що намагаються зупинити чи затримати вас. Не говоріть із ними, не відповідайте на питання і не дивіться їм у вічі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *