ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень у кінотеатрах Львові почнуть показувати новий український фільм «СКВОТ32»

Соломія Григор'єва

|

За тиждень на великі екрани виходить новий український молодіжний фільм «СКВОТ32». Вчора, у кінотеатрі «Планета Кіно» відбувся допрем’єрний показ кіно, перед яким головні актори і творці стрічки розповіли про всі його особливості, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Фільм розповідає про сучасну українську молодь, яка знаходиться в пошуках себе та свого місця в божевільному ритмі мегаполісу. Дівчина-фотограф Ліза раптово потрапляє у старий київський будинок, що назавжди змінює її життя.

«Ідея фільму виникла, коли до мене потрапив сценарій кінопроекту «Фіксація пріоритетів», в основі якого лежить реальна історія про дім, який існував в Києві теж за номером 32. Ми зробили свою історію, більш світлу і оптимістичну. Це історія про сучасну українську молодь, про те як і чим вона живе, в якої, як і в нашої країни, буде велике майбутнє», –розповів продюсер «СКВОТ32» Андрій Єрмак.

Виробництвом фільму займалися кінокомпанія Garnet International Media Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

«Я дуже радий презентувати свій дебютний повний метр «СКВОТ32» у «Планеті Кіно» у Львові. Дуже сподіваюсь, що львів’янам сподобається цей фільм, бо вклали у нього дуже багато зусиль, любові і сподівань», – зазначив режисер кінострічки Саша Лідаговський.

Головну чоловічу роль у фільмі зіграв один з кращих bboy світу, чемпіон з брейкінгу, львів’янин Олександр Богачук (DRUD). Для нього це була перша роль у кіно, тому результат його потішив.

«Це був дуже цікавий і хвилюючий досвід для мене. Вчора вперше побачив повну і фінальну версію фільму на великому екрані, і я дуже задоволений результатом. Радий, що львів’яни теж зможуть його подивитись», – розповів головний актор фільму  Олександр «DRUD» Богачук

Творці стрічки вважають, що сучасне кіномистецтво має бути доступним кожному. Саме тому в партнерстві з громадською організацією «Відчуй», яка займається соціальною адаптацією людей з порушеннями слуху, було створено версію «Сквот32» із субтитрами. Відтак цей фільм є доступний для значно більшої кількості людей ніж переважна більшість інших.

У прокат цей фільм виходить вже 11 квітня, то ж не пропустіть нове українське кіно!

Фото: Squat32film

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *