ОСТАННІ НОВИНИ

У Зеленського відмовляються від дебатів із Порошенком

Андрій Котенський

|

Радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка не бачить, про що можна дебатувати з Петром Порошенком, зокрема через те, що чинний глава держави вважає Зеленського «маріонеткою Коломойського». Про це Рябошапка заявив в ефірі Громадського.

 

Він нагадав, що раніше Зеленський заявив про готовність провести дебати з Порошенком.

«Питання таке – про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на найвищій посаді в країні і вона все могла довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якісь план на 5 років – чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм», – сказав Рябошапка.

Щоправда порівнювати програми Порошенка і  Зеленського наразі неможливо, бо у штабі «ЗЕ» її досі не представлено. Щоправда радник шоумена зазначив, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.

«Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?», – резюмував Рябошапка.

Раніше Петро Порошенко заявив про необхідність дебатів у другому турі виборів президента. Зеленський заявив, що готовий до них.

Суспільний мовник запросив обох кандидатів на телевізійні дебати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *