ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує «Відкритий кубок міста» з боротьби самбо

Андрій Котенський

|

«Олімпіада по-львівськи» набирає обертів. У вівторок, 2 квітня, у Палаці спорту СКА (вул. Грекова, 1) стартує престижний турнір з боротьби самбо – «Відкритий Кубок Львова». Престижні змагання зберуть понад півтисячі учасників з усіх куточків України. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Урочисте відкриття змагань відбудеться в 11:00.

«Географія наших учасників – 18 областей України, в тому числі і представники Донецької та Луганської областей, – каже Роман Шміло, головний організатор змагань. – Наші змагання матимуть статус особистих, однак за їх підсумками також будуть нагороджені кращі обласні команди, відповідно представники яких вибороли найбільшу кількість медалей. Змагання відбуватимуться у трьох групах: кадети, юнаки та підлітки.

У порівнянні з минулорічним «Відкритим Кубком Львова» у нас збільшилася кількість учасників та відповідно команд. Щодо львів’ян, то ми розраховуємо на перше командне місце. На мою думку, саме Львівська область буде серед фаворитів, оскільки минулого року саме львів’янам вдалося виступити найкраще. На Львівщині боротьба самбо розвивається динамічно, тому дуже хочемо не тільки утримувати цей рівень, а ще й його піднімати. Цей турнір також дає нам можливість сформувати збірну Львівщини у певних вікових категоріях для участі у топових змаганнях всеукраїнського рівня – чемпіонатах та Кубках України».

Так звана «олімпіада по-львівськи» з боротьби самбо стане уже третьою у нашому місті у 2019 році. У лютому та березні відбулися престижні міжнародні «Відкриті Кубки Львова» з вільної боротьби та карате.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *