ОСТАННІ НОВИНИ

Аеропорт «Львів» повертає у розклад найромантичніший напрямок

Андрій Котенський

|

Авіакомпанія Ernest Airlines повертає Львову сполучення із Венецією (Італія). Квитки вже надійшли у продаж за ціною від 66 євро в одну сторону. Про це засвідчує сайт авіаперевізника.

 

За словами керівника аеропорту «Львів» Тетяни Романовської. Полоти зі Львова до Венеції відновлюються з 14 червня.

«У зв’язку з чисельними зверненнями та великими попитом з 14 червня авіакомпанія Ernest Airlines відновлює авіарейси до Венеції! Польоти здійснюватимуть тричі на тиждень по понеділкам, середам та п’ятницям», – повідомила вона

За даними сайту перевізника, вартість квитків стартує від 66 євро в один бік.

Нагадаємо, партнерство Ernest Airlines з МА «Львів» ім. Данила Галицького розпочалося 20 жовтня 2017 року. Тоді авіакомпанія відкрила рейс у Мілан (Бергамо). Вже через півтора місяці, у грудні, було запроваджено ще два напрямки – у Венецію та Неаполь, а з 22 червня Ernest розширив географію польотів у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф’юмічіно).

Впродовж 2018 року авіакомпанія здійснила перевезення більше, ніж 100 000 пасажирів між Львовом та містами Італії. Погіршилось завантаження рейсів авіаперевізника Ernest після серії затримок і відмін рейсів. 8 січня 2019 року Ernest Airlines оголосив про оптимізацію співпраці з аеропортом «Львів». Ряд рейсів та напрямків було скасовано. Спершу відновили літній продаж квитків до Риму та Мілану (Бергамо).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *