ОСТАННІ НОВИНИ

Перевірка свідоцтва про реєстрацію авто онлайн

Андрій Котенський

|

За три місяці існування онлайн-сервісу перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу громадяни скористалися ним більше 1 000 000 разів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Європейської бізнес асоціації.

 

Як відомо, сервіс було розроблено за ініціативи компанії DB Schenker та Комітету з логістики Європейської бізнес асоціації та вперше презентовано 11 грудня в головному сервісному центрі МВС України.

Онлайн-сервіс простий у використанні: щоб впевнитися, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видавалося, достатньо ввести його серію (три літери) та шестизначний номер у відповідні поля. У випадку, якщо дана інформація міститься в Єдиному державному реєстрі МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів та їх власників, на екрані з’явиться вся інформація, зазначена на бланку свідоцтва, крім особистих даних власника транспортного засобу.

Так, кожен громадянин може перевірити, чи дійсно було видано свідоцтво за вказаним номером та відповідність даних у ньому. Сервіс надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року, її оновлення здійснюється щомісячно.

Сервіс доступний за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *