ОСТАННІ НОВИНИ

В мерії заявили, що не давали дозволу на перекриття руху в центрі Львова

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 28 березня, через приїзд Президента України Петра Порошенка рух транспорту у центрі Львова повністю заблокований. На просп. Свободи та прилеглих вулицях стоять десятки поліцейських машин, однак дозволу на перекриття руху мерія не давала. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«Місто вказівки на перекриття вулиць і зміни в русі транспорту не давало. Також перекриття вулиць ніхто з містом не погоджував. За наявною інформацією, фізично на рух тролейбусів повпливало Управління державної охорони у зв’язку із приїздом Президента.

Рух громадського транспорту в центрі міста паралізовано. Це неправильно, коли без відома мерії відбувається втручання в роботу комунального підприємства «Львівелектротранс». Вимагаємо негайно відновити роботу громадського транспорту», – наголосив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Як повідомляв Львівський портал, під час свого візиту на Львівщину Петро Порошенко  о 17.30 на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку у Львові відбудеться віче за його участі.

Станом на 14:45 год. центр Львова вже був повністю перекритий.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *