ОСТАННІ НОВИНИ

Територію ведмежого притулку «Домажир» озеленили

Соломія Григор'єва

|

У ведмежому притулку «Домажир» проведено озеленення та благоустрій. Територію тепер будуть прикрашати: модрина європейська, ялина, дуб, граб, бук, а ще калина і барбарис. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському управлінні лісового господарства.

 

Нові алеї висаджено представниками громадської ради при Львівському ОУЛМГ, учасниками молодіжної ради, працівниками лісгоспу.

Дощ не став на заваді та не зіпсував настрій гостям притулку. Вони встигли і нові алеї висадити, і чотирилапих мешканців побачити.

Представники громадської ради вже не вперше беруть участь у висаджуванні дерев. На їхньому рахунку вже понад 5 га висадженого лісу і таку роботу будуть продовжувати.

Довідково

Ведмежий притулок «Домажир», що займає площу 20 га. відкрився у жовтні 2017 року поблизу села Домажир (15 км від Львова). Він відповідає всім європейським стандартам закладів такого типу і створений за допомоги міжнародного благодійного фонду FOUR PAWS.

Ведмежий притулок «Домажир» — реабілітаційний центр, метою якого є допомога та порятунок ведмедів із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. Тут  умови для утримання тварин максимально наближені до природних, що сприяє відновленню природних інстинктів та поведінки. Кожен ведмідь має свій особистий вольєр площею мінімум 1 тис квадратних метрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *