ОСТАННІ НОВИНИ

Академію сухопутних військ відвідали американські кадети

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 28 березня, Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідали маже два десятки американських кадетів, які навчаються в академії Військово-повітряних сил США. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Академії.

 

Американські кадети ознайомились з історією, призначенням та структурою академії, відвідали музей, оглянули об’єкти навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури вишу.

Весь цей час військовослужбовців збройних сил США супроводжували курсанти академії сухопутних військ. Це дало змогу майбутнім офіцерам двох країн поспілкуватись у неформальній обстановці, більше дізнатись про специфіку підготовки військових фахівців у США та Україні й обмінятись власним досвідом.

Також очільник вишу генерал-лейтенант Павло Ткачук ознайомив іноземних гостей зі специфікою діяльності академії та вручив їм пам’ятні сувеніри.

Цього ж дня американська військова делегація відвідала Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ. Там кадети оглянули сучасний Центр імітаційного моделювання бойових дій, інші навчально-тренувальні комплекси та ділянки полігону та довідалися про досягнення двосторонньої українсько-американської співпраці з підготовки військовослужбовців.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *