ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин відсидить більше 7 років у тюрмі за грабежі та збройний напад

Наталя Дуляба

|

Личаківський районний суд м. Львова призначив покарання 27-річному львів’янину, який грабував людей, а під час одного зі злочинів здійснив збройний напад. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Як було встановлено, 27-річний зловмисник разом зі ще одним співучасником серед білого дня напав та побив чоловіка на одній із вулиць Львова поруч із залізничною колією. При цьому правопорушник декілька разів вистрелив із пневматичної зброї у руку потерпілого.

Після цього лиходії викрали рюкзак, у якому були гаманець, посвідчення муніципальної дружини, службове посвідчення Львівавтодору, банківські картки, мобільний телефон та інші особисті речі. Крім цього вони зірвали зі шиї потерпілого золотий ланцюжок. Загальна вартість завданих збитків становила близько 15 тисяч гривень.

Також незадовго після вчиненого зловмисник, вже діючи самостійно, намагався пограбувати жінку. Втім на крик потерпілої зреагували поліцейські та затримали чоловіка.

Зазначимо, що протягом серпня-жовтня минулого року фігурант здійснив ще низку крадіжок мобільних телефонів, зокрема у трамваях та на ринку «Торпедо» у Львові.

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187, ч.2 ст.15, ч.2 ст.186, ч.2 ст.185 КК України (розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб, а також закінчений замах на вчинення грабежу та крадіжка вчинена повторно за попередньою змовою групою осіб).

Під час досудового розслідування зловмисник перебував під вартою. Нещодавно суд призначив йому покарання у вигляді 7 років і 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна. Свою вину лиходій визнав повністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *