ОСТАННІ НОВИНИ

Для учасників АТО створили каталог вільних земельних ділянок

Вероніка Рой

|

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА спільно з Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області розробили каталоги пропозицій вільних земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту), що зарезервовані для безоплатної передачі учасникам ООС (АТО). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Зазначається, що завдяки каталогам можна отримати інформацію про земельну ділянку, її основні характеристики (площу, вид угідь, кадастровий номер (за наявності), а завдяки картографічним матеріалам є змога конкретно зрозуміти місце розташування земельної ділянки.

Надання у власність земельних ділянок здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що учасник бойових дій не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки та надав відповідний документ, що посвідчує його участь в антитерористичній операції (ООС) (посвідчення, довідка, наказ тощо).

Покрокову інструкцію з отримання земельної ділянки можна дізнатися тут.

Переглянути наявні каталоги можна за посиланням.

Нагадаємо, що також було розроблено дорожню карту «Як учаснику ООС (АТО) отримати земельну ділянку», де покроково відображено: куди саме необхідно звертатися і з якими документами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *