ОСТАННІ НОВИНИ

Розшукують очевидців смертельної ДТП на Львівщині

Андрій Котенський

|

Поліцейські просять зголоситися очевидців ДТП у Кам’янка-Бузькому районі, внаслідок якої загинув юний скутерист. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Нацполіції Львівщини.

 

«Зіткнення сталося 24 березня близько 20.00 на автодорозі Львів – Радехів – Луцьк поблизу села Печихвости», – йдеться у повідомленні.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у неділю, 24 березня, на трасі Львів – Радехів – Луцьк сталась аварія, у якій загинув 18-річний юнак, ще одна людина отримала травми.

Як попередньо встановили працівники поліції, орієнтовно о 20:10 год. біля села Печихвости Кам’янка-Бузького району сталося лобове зіткнення скутера «Вайпер» під керуванням 18-річного жителя району та автомобіля «Фольксваген Пасат», яким керував нетверезий 21-річний житель райцентру.

Внаслідок зіткнення скутерист загинув на місці ДТП. Його 20-річного пасажира доставили у лікарню. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, внутрішньо-мозкову гематому, мозкову кому, забій головного мозку важкого ступеня, тупу травму грудної клітки, тупу травму живота та інші тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Водія «Фольксвагена» затримали.

Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *