ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали шістьох мігрантів з Непалу

Соломія Григор'єва

|

На Яворівщині правоохоронці затримали іноземців при спробі незаконного перетину державного кордону України. Шістьох громадян Непалу притягнуто до адміністративної відповідальності. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Під час проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» інспектори групи реагування патрульної поліції Яворівського відділу поліції спільно з прикордонниками 24 березня близько 19.00 на автодорозі поблизу села Нагачів, що на Яворівщині, виявили шістьох громадян Непалу віком 24-32 роки при спробі незаконного перетину державного кордону України.

Поліцейські встановили, що іноземці прибули в Україну по робочих візах і працювали на одному з підприємств легкої промисловості. Однак, за словами громадян Непалу, їх не влаштовувала заробітна плата, тому вони вирішили потрапити до країн Євросоюзу. Для цього вони прибули до Львова, а згодом на таксі доїхали до одного із прикордонних сіл Яворівського району, щоб перетнути кордон.

За фактом складено адміністративні протоколи за ст. 204-1 (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) КУпАП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *