ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні спіймали крадія номерних знаків

Наталя Дуляба

|

У неділю, 24 березня, орієнтовно о 21:00 год. на вул. Володимира Великого правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці автомобільних номерних знаків. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Під час патрулювання вулицею інспектори помітили чоловіка, який підозріло поводився і ховав щось за курткою. Поліцейські вирішили зупинити його. Під час поверхневої перевірки було виявлено два однакові номерні знаки.

«Чоловік зізнався, що викрав їх з автомобіля ЗАЗ Vida, припаркованого неподалік. Також патрульним вдалося встановити, що цей чоловік зняв номерні знаки з автомобіля Renault Megane та закинув їх на гаражне приміщення. Затриманий 30-річний львів’янин раніше був судимий за крадіжки. У нього при собі були заготовлені записки з номером телефону, які залишав на лобовому склі автівок», – йдеться у повідомленні.

На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції. Також патрульні встановили власників транспортних засобів, яким належать номерні знаки.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *