ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на комедійну виставу «Тітка Чарлі»

Андрій Котенський

|

Львів’ян запрошують на вибухову комедійну виставу «Тітка Чарлі» від режисера В’ячеслава Жили, театральні постановки якого збирають аншлаги. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

«Це нова вибухова комедія, яка змусить реготати навіть зануду», – переконані вони.

За сюжетом, Джек і Чарлі, студенти Оксфорда, збираються зробити пропозицію руки і серця своїм коханим. Кітті і Енні наступного дня мають відлітати на все літо до Шотландії у супроводі нестерпного дядечка Спетлайга, тож часу залишилося обмаль.

Спочатку все складається якнайкраще: до хлопців з Бразилії має приїхати їх багатюща тітонька-мільйонерка донна Люція. Вона розтопить крижане серце дядька коханих, і він дасть згоду на шлюб. Та в останній момент Чарлі отримує телеграму: приїзд тітоньки відкладається на невизначений термін, а, отже, освідчення опиняється під загрозою.

На порятунок ситуації приходить друг Джека та Чарлі Бабс, який, переодягнувшись у жіночу сукню, представляється дядечку Спетлайгу донною Люцією. І все могло б бути добре, якби не раптовий приїзд справжньої тітоньки…

Вибухова суміш тонкого англійського гумору і відмінна гра акторів не залишать байдужими і найсерйознішого глядача.

У ролях – зірки театру, кіно та телебачення: Олексій Вертинський, Анатолій Гнатюк, Олександр Папуша, Олена Олейнікова, Олександр Жила, Наталія Нешва, Ігор Канчур, Вікторія Муштей, Петро Русанєнко, Людмила Ардельян.

Вистава відбудеться 14 травня об 19:00, у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Квитки можна придбати в касах театру, або тут: Gastroli.ua/TitkaCharli

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *