ОСТАННІ НОВИНИ

За добу вогнеборці ліквідували 29 пожеж сухостою на Львівщині

Соломія Головіна

|

У Львівській області протягом доби рятувальники ліквідували 29 пожеж сухостою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Пожежі виникли на території Стрийського, Кам’янка-Бузького, Бродівського, Жидачівського, Пустомитівського, Жовківського, Буського, Сокальського, Радехівського, Яворівського, Золочівського, Старосамбірського, Городоцького районів, в сел. Брюховичі Львівської міської ради та у Львові.

Із них слід відзначити масштабну пожежу у с. Йосипівка Буського району, де внаслідок пожежі знищено 3000 кв. м сухої трави та чагарнику.

Ще одна масштабна пожежа спалахнула в с. Милятичі Пустомитівський район. Тут згоріла суха трава та чагарник на площі 4000 кв. м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про заборону спалювання сухостою, особливо у вітряну погоду:

«Неконтрольований вогонь при сухій та вітряній погоді швидко поширюється, знищуючи гектари трави, пошкоджує і випалює дерева та житлові будинки! Особливо небезпечним є спалювання сухої трави на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, поблизу лісових масивів, автозаправних станцій».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *