ОСТАННІ НОВИНИ

У Буському районі до списку виборців намагалися внести «мертві душі»?

Соломія Головіна

|

Правоохоронні органи перевіряють на Львівщині чотири повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Так, 22 березня до поліції надійшло чотири повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства.

О 16.55 у Галицький відділ поліції надійшло повідомлення від представників однієї з громадських організацій про те, що у лютому у Львові акції за участі одного з кандидатів на посаду президента України проводились з порушенням виборчого законодавства.

О 18.05 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у Галицькому та Личаківському районах Львова невідомі особи роздавали газети з агітацією проти одного з кандидатів на посаду президента України, а також було виявлено агітаційну друковану продукцію, з матеріалами, що дискредитують одного з учасника виборчих перегонів.

У Буському районі під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили повідомлення про ймовірні фальсифікації документації на виборчих дільницях району шляхом внесення до списку виборців громадян, котрі вже померли.

Усі повідомлення внесені у Журнал єдиного обліку, проводяться перевірки. Вирішуються питання правової кваліфікації подій.

Правоохоронці закликають громадян повідомляти про виявлені правопорушення на оперативну лінію 102, а також нагадують – за порушення виборчого законодавства передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *