ОСТАННІ НОВИНИ

На Шафарика зведуть багатоповерхівку

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 22 березня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив ТзОВ «Укр Євро Фасад» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, приміщенням для тимчасового перебування дітей та підземним паркінгом на вул. П. Шафарика, 11. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з рішенням, нову багатоповерхівку на вул. П. Шафарика, 11 зводитимуть на земельній ділянці площею 0,15 га, цільове призначення якої – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ділянка розташована у зоні Ж-3 – зоні багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку на 55,1% та встановив, що висота майбутнього житла не повинна перевищувати 36 м.

Як видно з візуалізації, будинок матиме 10 поверхів, загалом у ньому облаштують 108 квартир. Підземний паркінг розрахований на 70 місць.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Укр Євро Фасад» заснували у 2015 році. Його власниками є Тетяна Баб’як та Богдан Бойко. Своєю чергою він володіє ще кількома підприємствами та пов’язаний із франківським літературно-художнім і громадсько-політичним журналом «Перевал».

Основний вид діяльності ТзОВ «Укр Євро Фасад» вказаний як надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого майна. Розмір його статутного капіталу складає 1,2 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *