ОСТАННІ НОВИНИ

Маестро Кондратів презентує львів’янам «Один день в Парижі»

Андрій Котенський

|

У Львівській національній філармонії з ексклюзивною програмою «Один день в Парижі» виступатиме найромантичніший скрипаль України. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Це буде вже третій концерт музиканта у Львові протягом 1,5 року: вперше Святослав Кондратів виступав у вересні 2017 року.

«Можна з впевненістю сказати – Святослав закохав у себе львів’ян і має немало прихильників серед них, адже це його рідне місто, де він народився і виріс! Ще наприкінці осені Маестро знайомив своїх шанувальників зі своєю новою програмою «Метеора» і прощався з ними до наступної осені. А вже на початку 2019 року вирішив зробити весняний сюрприз і оголосив про весняний тур з романтичною назвою «Один день в Парижі», – йдеться у повідомленні.

«Думка про новий концертний тур, та ще й з такою романтичною тематикою виникла дуже спонтанно, –  говорить Святослав.  Справа в тім, що одразу після закінчення нашого другого Всеукраїнського туру, ми з командою полетіли знімати нове відео, а поверталися в Україну через … Париж!

Мене давно приваблювало це місто, і я мріяв хоча б раз у ньому побувати. Мрія здійснилася і залишила неймовірні враження! В Парижі ми були лише один день, саме там народилася нова композиція – танго, яке я так і назвав «Один день в Парижі». Ми навіть встигли до нього зняти музичне відео.

Коли повернулися в Україну всі отримані емоції почали генеруватися у творчість. Так завжди буває, мене подорожі дуже надихають! Нові композиції почали народжуватись одна за одною. І я зрозумів, що чекати наступного концертного туру до наступної зими мені буде не просто. Нову концертну програму так і назвали «Один день в Парижі». Ми вирішили, що до неї доречно буде додати мелодії Франції, які у нас асоціюються з весною, коханням, романтикою і поцілунками…»

Відому композицію Енніо Моррікконе з французького кінофільму «Професіонал» Святослав вирішив виконати на своїй «Скляній принцесі» (скрипки зі скла українського майстра Олега Шевчука). А головною родзинкою програми буде відео ряд, який перенесе глядачів у чудовий і казковий Париж, в атмосферу кохання та романтики.

Цю найромантичнішу програму вже зустрічали аншлагами та найщирішими оплесками в Києві, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві, Херсоні, Кропивницькому, Мелітополі, Кривому Розі та Кременчуку.

Тож, не пропустіть! 9 квітня о 19:00, Львівська національна філармонія – найромантичніший концерт весни від Святослава Кондратіва «Один день в Парижі»!

Витки можна придбати тут: Сoncert.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *