ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виніс вирок робітнику, який обкрадав підприємство, на яке працював

Соломія Григор'єва

|

На Львівщині засуджено начальника дільниці підприємства, який займався незаконним демонтажем та реалізацією залізобетонних конструкцій. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Співробітники Управління захисту економіки у Львівській області, слідчі Яворівського відділу поліції за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури припинили діяльність посадовця, який налагодив продаж майна одного із структурних підрозділів державного підприємства.

Як з’ясували правоохоронці, начальник дільниці вчинив розтрату товарно-матеріальних цінностей, зокрема, залізобетонних конструкцій виробничих приміщень, котрі вивозились за територію підприємства та у подальшому реалізовувались. Його викрили у жовтні минулого року під час демонтажу та завантаження чергової партії майна. Задіяну техніку вилучено.

За рішенням суду зловмисника визнано винним у скоєнні злочину за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та призначене покарання у вигляді позбавлення волі на три роки з позбавленням права обіймати посаду начальника дільниці підприємства строком на один рік. На підставі ст.75 Кримінального кодексу України встановлено іспитовий строк тривалістю один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *