ОСТАННІ НОВИНИ

Полісмена-хабарника на Львівщині засудили до 5 років тюрми

Соломія Головіна

|

У Львівській області суд визнав винним 27-річного слідчого одного із районних відділів поліції, який отримав 3 тис. доларів США неправомірної вигоди, і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Встановлено, що в серпні 2017 року, слідчий вимагав та отримав 3 тис. доларів США неправомірної вигоди.  За вказані кошти правоохоронець обіцяв мешканці Самбірського району закрити кримінальне провадження стосовно її сина.

Прокуратурою Львівської області підтримано державне обвинувачення у суді стосовно 27-річного слідчого одного із районних відділів поліції, який вчинив злочин, передбачений ч.3 ст.368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Самбірським міськрайонним судом Львівської області чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованого злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном  5 років з трирічним  позбавленням права обіймати певні посади.

Крім цього, поліцейського позбавлено спеціального звання старшого лейтинанта поліції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *