ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині провели збір для командирів артилерійських дивізіонів ЗСУ

Вероніка Рой

|

На базі 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ відбувся збір, в якому взяли участь більше сотні командирів дивізіонів ракетних військ і артилерії Збройних Сил України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії сухопутних військ.

 

Метою збору стало доведення до командирів системи підготовки спеціалістів ракетних військ і артилерії, ознайомлення їх з навчально-матеріальною базою Центру, яка використовується для забезпечення підготовки спеціалістів ракетних військ і артилерії за чинними рівнями підготовки.

Під час проведення зборів учасники також ознайомились з казармами покращеного типу, які знаходяться у військовому містечку «Базове», школою підготовки операторів протитанкових ракетних комплексів (ПТРК), оглянули навчально-тренувальні комплекси фахівців причіпної артилерії, мінометників та артилерійської розвідки.

Окрім того, під керівництвом командувача ракетних військ і артилерії Командування Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта В’ячеслава Горбильова учасники зборів обговорити питання щодо можливих шляхів покращення підготовки спеціалістів ракетних військ і артилерії ЗС України.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *