ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни збирають кошти на продовження коміксу «Троє проти зла»

Андрій Котенський

|

Творці коміксу «Троє проти зла» анонсували збір коштів на Спільнокошті для продовження пригод простих підлітків з Сихова в казковому світі. Про це Львівському порталу повідомили автори коміксу Ярослав Світ та Тарас Ярмусь.

 

«Троє проти зла» – це комікс-трилогія, казкова пригода.

«Ця історія могла трапитись будь-де і будь-з-ким, але сталась на Сихові, звичайному спальному районі Львова, із звичайними підлітками. Троє друзів виявляють телепорт прямо неподалік свого дому. Через нього вони потрапляють у паралельний світ, насичений дивними створіннями, магією та своїми законами існування. Обставини вимагають від підлітків майже неможливого – взяти волю в кулак та перетворитись на справжніх героїв задля порятунку товариша з лап небезпечного демона», – йдеться у описі.

Робота над коміксом розпочалась у 2016 році, і за цей час була проведена успішна кампанія на Спільнокошті. Спільними зусилля ми зібрали необхідну суму для друку першої частини на 144 сторінки у кількості 2000 примірників.

«Перш за все, ми хочемо надрукувати другу частину, котра уже майже готова. Це буде 177 сторінок якісного україномовного контенту. Ми вболіваємо за розвиток української бібліотеки, тому й намагаємось поповнити українську книгу якісним коміксом. Це те, що ми вміємо і від чого самі отримуємо задоволення. Публікація запланована на квітень-травень 2019 року», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що паралельний світ по іншу сторону телепорту населений українськими казковими героями, українською міфологію і власною іронією. Все це велика сцена.

Збір коштів на Спільнокошті триватиме із 20 березня до 28 квітня 2019 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *