ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік порізав свою співмешканку

Соломія Григор'єва

|

Львів’янина, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження своїй співмешканці, ув’язнили на 5 років і 6 місяців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Інцидент трапився наприкінці січня 2018 року у квартирі спільного проживання засудженого та потерпілої в місті Новий Розділ, що на Львівщині.

Як було встановлено, 45-річний львів’янин у стані алкогольного сп’яніння, під час словесного конфлікту із своєю співмешканкою, наніс їй кілька ударів кухонним ножем по обличчю, тілу, шиї та руках.

Потерпілу із тяжкими тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до медичного закладу, де завдяки зусиллям лікарів її життя вдалося врятувати.

Зазначимо, що під час досудового розслідування до підозрюваного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У ході судового розгляду між заступником керівника Золочівської місцевої прокуратури та обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості.

Відтак, вироком Миколаївського районного суду Львівської області лиходія визнано винним та призначено покарання в межах санкції ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) у виді позбавлення волі строком на 5 років і 6 місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *