ОСТАННІ НОВИНИ

Операція «Мігрант». У Львові виявили нелегалів з Японії

Соломія Григор'єва

|

Патрульні виявили у Львові двох осіб, що незаконно перебувають в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

 

Двоє чоловіків вирішили пройтися проїжджою частиною на вулиці Кульпарківській напередодні близько 23 години. Іноземців помітили патрульні і, підійшовши до них, попросили зійти на тротуар. 35-річні чоловіки представилися і сказали, що є громадянами Японії.

Перевіривши у базі даних міграційної служби цих осіб, виявилося, що перебувають вони на території України незаконно. Інспектори 3 батальйону сповістили про них міграційну службу і відвезли у Залізничний відділ поліції де передали оперативному черговому.

Зазначимо, минулої суботи на території України стартував практичний етап операції «Мігрант». З метою запобігання і протидії нелегальній міграції та інших порушень законодавства України в міграційній сфері проводяться профілактичні заходи. На жаль, не всі іноземці, які проживають, навчаються та ведуть бізнес на території України, дотримуються законів. Тому поліцейські роблять усе можливе, аби ці порушення мінімізувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *