ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом доби львівські рятувальники погасили 12 пожеж сухої трави

Наталя Дуляба

|

Упродовж минулої доби, 17 березня, надзвичайникам довелося гасити 12 пожеж сухостою, які виникали у шістьох районах області та у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

У неділю ввечері орієнтовно о 20:26 год. до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території у селі Велика Воля Миколаївського району. Вогонь знищив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 1000 кв м. Надзвичайники також врятували від згорання дві будівлі.

Сьогодні вночі, 18 березня, пожежа сухостою сталась у селі Пісочне Сокальського району. Вогонь знищив суху траву та чагарник на площі 6 000 кв м.

Загалом протягом минулої доби пожежі сухостою виникали  Стрийському, Миколаївському, Буському, Сколівському, Старосамбірському, Сокальському районах, а також у Львові.

Рятувальники закликають мешканців Львівщини дотримуватись елементарних заходів пожежної безпеки і не палити траву на території своїх присадибних ділянок і на дачах. В жодному випадку не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі, адже це є дуже небезпечно. Не дозволяйте дітям підпалювати суху траву!

Детальніше про те, чому спалювати суху траву є не лише небезпечно, а й шкідливо, читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *