ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура домоглася ув’язнення для серійного злодія

Соломія Григор'єва

|

Прокуратура Львівської області домоглася позбавлення волі для серійного крадія, в той час як суд першої інстанції хотів звільнити його від відбування покарання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Зазначимо, що йдеться про інциденти, які відбувалися упродовж травня – вересня 2015 року у Дрогобичі. 37-річний зловмисник проникав у підсобні, підвальні приміщення, під’їзди житлових будинків і викрадав звідти чуже майно. Своїми неправомірними діями крадій заподіяв потерпілим матеріальних збитків на понад 8 тис. грн.

Дрогобицький міськрайонний суд засудив злодія до покарання у виді штрафу в розмірі 13 тис 600 гривень.

Перевіряючи законність цього вироку, апеляційний суд дійшов до висновку про явну несправедливість призначеного судом першої інстанції покарання у виді штрафу, оскільки правопорушник раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину проти власності, на шлях виправлення не став та, будучи звільненим від відбування раніше обраного йому покарання, ще до закінчення іспитового строку повторно вчинив сім епізодів таємного викрадення чужого майна.

Відтак, вироком Львівського апеляційного суду обвинуваченому обрано покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *