ОСТАННІ НОВИНИ

Українські гімнасти вибороли три медалі Кубку світу

Соломія Григор'єва

|

Українці Ігор Радівілов та Петро Пахнюк здобули медалі на Кубку світу, який триває в азербайджанському Баку та німецькому Штутгарті. Про це пише ТСН, передає Львівський портал.

 

Радівілов виграв “бронзу” у вправах на кільцях. За свій виступ він отримав 14,666 бали. “Золото” в цій дисципліні дісталося представнику Великої Британії – Кортні Таллоч. “Срібло” в активі місцевого гімнаста – Микити Сімонова. Зазначимо, що ці змагання є частиною кваліфікації на Олімпійські ігри-2020, які відбудуться в японському Токіо.

Пізніше Радівілов додав до “бронзи” ще й медаль срібного гатунку. Цього разу він піднявся на п’єдестал завдяки вдалому виступу в опорному стрибку. Ігор набрав 14,833 бали, пропустивши вперед лише Ян Хак Сеона (Південна Корея, 14,970).

Що стосується Пахнюка, то він також посів третю сходинку, але в багатоборстві. Загальний результат Петра склав 83,331. Перше місце дісталося росіянину – Артуру Далалояну, а “срібло” виграв Сун Вей (Китай).

Таким чином, Пахнюк додав ще 50 залікових балів до свого рейтингу та вийшов на першу позицію. Раніше він зупинився за крок від медалі на Кубку світу в США (четверте місце, прим.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *