ОСТАННІ НОВИНИ

На Дніпропетровщині чоловік кинув в поліцейського гранату

Соломія Григор'єва

|

На Дніпропетровщині затримано озброєного чоловіка, який кинув гранату в бік поліцейських. Внаслідок вибуху боєприпасу начальник СРПП В’ячеслав Андруцький був доставлений до лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передає Львівський портал.

 

Подія трапилась сьогодні, 17 березня, під час патрулювання групи реагування патрульної поліції поблизу міста Вільногірськ. Поліцейські отримали інформацію про пересування підозрілого автомобіля. Зупинивши водія, правоохоронці почали перевірку його документів та в цей момент чоловік кинув в бік поліцейських гранату й почав тікати.

Правоохоронці почали переслідування та застосували табельну вогнепальну зброю. Пораненого втікача затримали та вилучили в нього ще одну гранату. Ним виявився раніше засуджений 32-річний місцевий мешканець.

За посягання на життя працівника правоохоронного органу затриманому загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *