ОСТАННІ НОВИНИ

Біля одного з нічних клубів Львова стався розбійний напад з пограбуванням

Соломія Григор'єва

|

Патрульні виявили двох осіб, які ймовірно є причетними до грабежу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

 

Вчора, 16 березня, до патрульних 2 батальйону звернувся чоловік та повідомив, що на проспекті Чорновола, біля одного з нічних клубів його побили невідомі, забрали сумку, гроші у сумі 2000 гривень, ключі від квартири та пістолет (для відстрілу гумових куль). Дозвіл на зброю, зі слів чоловіка, також викрали. Зловмисники сіли в BMW на іноземній реєстрації та поїхали в невідомому напрямку.

Екіпажі отримали орієнтування на автомобіль та почали пошуки. Невдовзі, на вулиці Хімічні, патрульні виявили вказаний транспортний засіб. За кермом перебував 21-річний чоловік, який ймовірно був причетний до нападу на заявника. Водій був в стані сп’яніння, це підтвердила і перевірка на приладі Drager.

Згодом вдалося встановити місцеперебування другого нападника. Патрульні, разом з слідчо-оперативною групою, виявили його вдома.

Також, неподалік від будинку, в сміттєвому баці, патрульні виявили сумку заявника та дозвіл на зброю.

Всіх осіб доставили в Гальцький відділ поліції. Чоловіків затримали в порядку ст. 208 КПК. Крім цього, на водія BMW склали протокол за ст.130 КУпАП (керування автомобілем в стані сп’яніння).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *