ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій «Москвича» з’їхав на узбіччя та збив підлітка, а потім втік

Соломія Головіна

|

Поліцейські розшукали водія «Москвича», який, у селі Воля Висоцька Жовківського району скоїв на наїзд на 15-річного хлопця та втік. Чоловік був за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції Львівської області.

 

Інформація про ДТП надійшла правоохоронцям 14 березня. Як з’ясувалося, у селі Воля Висоцька Жовківського району водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 15-річного юнака та втік з місця події.

Неповнолітній пішохід був госпіталізований у лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Проведеними оперативними заходами інспектори сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції попередньо встановили, що водій автомобіля «Москвич», 42-річний житель району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та вчинив наїзд на пішохода. Машину з характерними ушкодженнями правоохоронці виявили за місцем проживання чоловіка та доставили на арештмайданчик.

Встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *